allmän

Exempler på nya möbler och inredningsdetaljer att undersöka den här vintern

BY

Artikeln är sponsrad.

Även om våren väldigt sakta kryper allt närmare så är det fortfarande många månader av vinter kvar. I och med detta så spenderar man oftast en oproportionerligt stor tid hemma. Om du känner att det börjar bli dags att få till en förnyelse i ditt hem så kan det passa perfekt att göra slag av saken när solen och värmen lyser med sin frånvaro.

Samtidigt kan det vara svårt att veta var man ska börja någonstans. I den här texten delar vi därför med oss av några av våra bästa tips för hur man kan inreda sitt hem på olika sätt för att få till en helt ny känsla. Vi kommer även att ge tips på hur man kan hitta riktigt fina möbler. Om du letar efter mer inspiration går det att hitta mycket möbler såsom gardiner online eller annat genom att söka sig fram via Google. 

Skaffa fina blommor och växter

En av de bästa sätten att få till en ny och fin känsla där hemma är genom att skaffa riktigt fina blommor och växter. Allt som oftast sker det att ens gamla växter och blommor har varit med i ett par år och även om de är väldigt fina kan detta bidra till att ens hem känns omodernt och i behov av förbättring. Växter behöver inte kosta särskilt mycket och det finns gott om inspiration att hitta online. Kanske hade en riktigt stor växt som en central del av något rum kunnat bidra med en mysig stämning?

Fundera kring belysningen

Belysningen är någonting som är oerhört viktigt i svenska hem med tanke på hur lite man ser av solen under stora delar av året. Ett sätt att få till en härlig belysning i ens bostad är genom att använda sig av många mindre lampor som tillsammans badar utrymmet i ett fint och varmt sken. Om du inte känner dig sugen på att köpa fler lampor i dagsläget så kan det vara värt att se över vilka glödlampor man använder. Att byta till en glödlampa som har ett lite varmare ljus kan göra underverk för känslan i ett rum. Om du vill slå på stort kan du även skaffa smart belysning, någonting som gör att man kan välja mellan 16 miljoner olika färger.

Om du har en altan, balkong eller trädgård

Att ha en egen liten oas i direkt anslutning till sin bostad är någonting som är väldigt trevligt och som man verkligen bör ta vara på om man har turen att ha det. Faktum är att vintern kan vara den perfekta tillfället att se över vad man har på sin uteplats och hur man kan förbättra det. Ofta så kan man hitta möbler under den här tiden på året mycket billigare än om man hade köpt under högsäsong.

Ett annat sätt att hitta möbler på ett billigt sätt är genom blocket, facebook marketplace och andra handelsplatser för second hand. Ofta så är dessa möbler i väldigt bra skick och kostar sällan ens hälften av vad nya möbler gör.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like