Hus

Pricken över i:et i badrumsrenoveringen

single-image

*ANNONS*

Om man ska sammanställa en lista på vad svenska hemägare helst av allt vill ändra på därhemma så hamnar garanterat ett nytt badrum högt upp på mångas önskelistor. En badrumsrenovering kan vara allt från ett mindre projekt där man byter ut kommoden eller badkaret till ett dyrt och tidskrävande projekt där man river ut hela badrummet och börjar från början med nytt kakel och en helt ny badrumsinredning.

Men oavsett om det är ett större eller mindre badrumsprojekt man har i planerna så är en viktig detalj som man verkligen inte får glömma bort valet av tvättställsblandare.

Ergonomi och nytta

Om man har ett gammalt badrum med föråldrade VVS-lösningar så kan en ny tvättställsblandare faktiskt göra en hel del skillnad i ditt badrums funktion. En nyare kran kan på sikt betala sig själv genom att den är betydligt effektivare och minskar din vattenförbrukning.

Men en ny tvättställsblandare förbättrar ditt badrums funktionalitet även på mer praktiska och ergonomiska sätt. Badrummet blir lättare att använda även för familjens minsta och du kan välja en blandare med extra funktioner såsom en duschslang som kan användas vid rengöring. Genom att titta på tvättställsblandare från alla kända producenter kan man hitta en blandare med precis de funktioner och utseende man vill ha.

Stil och design

Men smarta funktioner och moderniseringar är bara halva orsaken till att man renoverar sitt badrum. Ännu viktigare för de flesta hemägare är att man vill ha ett personligt badrum i precis den stil man trivs med. Här är faktiskt tvättställsblandaren viktigare än vad man tror. Det är en av detaljerna i badrummet som garanterat blir använd varje gång man besöker badrummet. Tillsammans med handfat och eventuell tillhörande kommod bildar de en helhet som man kommer ha framför sig varenda gång man kliver in i sitt nya badrum.

Kända tillverkare av tvättställsblandare är givetvis medvetna om detta och oavsett om det är blänkande och ren minimalism, lantlig rustik eller varm och inbjudande romantik som är visionen för ditt nya badrum behöver du inte oroa dig för att din kran ska behöva förstöra helhetsintrycket. Oavsett om du inreder i modern eller retrostil kan du få en toppmodern tvättställsblandare med alla funktioner du behöver i den stil du föredrar.

Valet av tvättställsblandare är en bra illustration på alla de små detaljer som är så viktiga när man restaurerar och bygger om där hemma. En så liten detalj som rätt tvättställsblandare kan faktiskt vara det som blir pricken över i:et.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like