Hus

Vill du designa en egen vägghylla?

single-image

Ibland är det ju så att man vill ha en vägghylla på en viss vägg, men inte kan hitta en som passar där. Det du kan göra då, det är att designa din egen vägghylla i ek. Det finns ett bra företag du kan göra detta hos och de heter Plank-Bord. Hos dem kan du även designa ditt eget plankbord, samt en hel del annat.

När det gäller vägghyllor, så har de en variant i ek, som är så att säga i svävande design. När du sätter upp den på väggen så ser den alltså ut att sväva i luften. Här kan du själv vara med och bestämma över olika mått. Du skriver helt enkelt in vad för längd det ska vara på hyllan, sedan även bredden på den. Du kan också välja vad hyllan ska ha för kanter. Välj mellan naturkant, och olika graders skurning.

Satsa på bra möbler för ditt hem

Att inreda ett hus, det är ju alltid kul. Att då hitta unika möbler, som du kan vara med och designa själv, det är inte fel. Det gör att du kan få unika möbler, helt anpassade efter var du ska ha dem. Hos Plank-Bord kan du bland annat göra olika sorters bord, där du väljer träslag, underrede och mått. Du kan även hitta snygga stolar hos dem. Hos dem finns det även en hel del snygg inredning och andra bra tillbehör för ditt hus. Sedan så har de olika hyllor, där du kan vara med och designa hur de ska se ut. Dels finns det smarta vägghyllor, men även större bokhyllor. De senare är då i metall.

Trä och metall är två tidlösa material som passar väl att inreda med. Så vill du göra det fint hemma, satsa på att vara med och designa dina egna möbler, så kan du skapa något unikt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like