Hus

Vill du göra om i badrummet?

single-image

Badrummet är ett av de rum vi tillbringar en hel del tid i. Det är inte fel att satsa på att renovera upp det, eller i alla fall göra om det. Om du har ett relativt fräscht badrum redan, så kan du satsa på att med små medel piffa upp det genom att byta ut badrumsrenovering, ställa in växter med mera. Men vill du göra om badrummet helt och hållet, så kan det vara länge att göra en badrumsrenovering. Det finns många fördelar med att göra en renovering av badrummet. Dels blir det snyggare och mer trivsamt, dels höjer det värdet på don bostad. Dyrt behöver det inte heller bli, då du kan nyttja ROT-avdrag.

Renovera hela eller delar av ditt badrum

Om du har ett badrum som är rätt ok, med fräscht kakel och klinker kan det räcka att bara göra om delar av badrummet. Du kanske vill byta ut duschen mot ett badkar eller tvärtom eller kanske satsa på att byta ut handfat och toalettstol. Tänk på att det finns saker du får göra och saker du inte får göra i ett våtutrymme som badrum är. När det handlar om elinstallationer eller VVS-arbeten så ska dessa göras av hantverkare med de rätta behörigheterna. Dels kan det vara farligt att göra själv, dels kan det bli problem med försäkringsbolaget framöver om något händer.

Hitta din stil på badrummet

Oavsett om du ska göra om i badrummet till viss del, eller göra en total renovering så är det bra att fundera på hur du vill att ditt badrum ska se ut. Vad du ska ha för stil helt enkelt. Det så att du sedan kan välja vad för slags badrumsinredning du ska satsa på och vad för val av olika detaljer du ska göra. Ett hett tips är att kolla efter inspiration på nätet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like