Mode

Badrumsinredning

single-image

Om du har sådan tur att du kan rita badrummet från scratch, inklusive installationer och placering av olika faciliteter, då kan du se till så att det är ett vackert flow i hela rummet. Ta en sådan enkel detalj som om badrumsdörren står öppen. Vad ser man då? Designa badrummet så att det man ser är estetiskt. Det kan vara en skiljevägg, eller kanske en duschvägg i glas. Undvik att placera toalettstolen här. Har du sådan tur att du har en vacker utsikt från badrumsfönstret, så försök att placera ett eventuellt badkar så du kan njuta av utsikten när du ligger i badet. Det här är detaljer du med fördel kan ta med när du planerar badrummet. Färger och andra stilgrepp kommer långt senare i den här processen, med att inreda badrummet.

Skåp och hyllor i badrummet

När du håller på med planlösningen, så kom ihåg att tänka på förvaringsmöjligheterna. Utan skåp och hyllor kommer badrummet att bli rörigt. Så är det bara. Så även om skåp kanske inte är den sexigaste detaljerna i ditt badrum, så är det en nödvändighet. Ta och varva mellan skåp och vackra hyllor, så du kan skapa en mix av synliga och skylda saker. På det viset kan vackra flaskor och burkar, och lyxiga badlakan vara en synlig del av din inredning av badrum, medan toalettpapper och rengöringsmedel kan gömmas undan. Vi i Skandinavien är faktiskt kända för våra praktiska förvaringslösningar och stilrena

badrumsinredning.

Färger på badrummet

När du sitter med badrum och inredning kan du passa på och vara riktigt djärv med färgerna. Fundera på vad som är möjligt. Så länge du sitter med planeringen, är fantasin fri. Ska badrummet vara kaklat från golv till tak? Ska du låta en vägg vara blickfång med en kontrastfärg? Kanske klassiskt schackrutigt golv? Badrums inredning är en hel vetenskap, men det är en rolig sådan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like