Shopping

Att ta hand om sitt förhållande är viktigt

single-image

Alla som varit eller är i ett längre förhållande vet om det: ett förhållande måste underhållas. Den initiala kärleken och spänningen som så naturligt fanns i början minskar sakta men säkert med åren. Detta är i helt naturligt. Lösningen är att underhålla ett förhållande – här får du några tips på hur.

Överraskningar

Överraska din partner. Även om ni varit tillsammans i åratal och har familj sedan länge – alla älskar överraskningar likt de överraskningar ni gav varandra i början av ert förhållande. Det behöver inte vara något dyrt eller krångligt – så länge överraskningsmomentet finns där.

Det kan vara något så enkelt som ett par blommor, en middag på kvarterskrogen eller hennes/hans påse favoritgodis. Visa att du tänker på din partner. Små steg för att återuppliva eller behålla kärleken mellan er.

Skoja till det i sängen

Sex är en viktig del i alla förhållanden – mer eller mindre. Oavsett vad ni har för preferenser och tycken är sexet en biologisk del som alla behöver ha med sin partner för att kärleken ska förbli.

Om sexet uteblivit eller inte är lika roligt längre är ett tips att köpa sexleksaker för dig och din partner. Det kan kännas läskigt till en början – men idag finns massor med olika sexleksaker att välja mellan. Allt från leksaker till en nybörjare till leksaker för den mest avancerade användaren. Testa er fram och se vad ni tycker om.

Kom iväg med jämna mellanrum

Alla par behöver komma iväg då och då. Gör det som rutin att en gång per kvartal åka iväg en helg eller en natt tillsammans. Det är lätt att fastna i samma gamla mönster och bara sitta hemma framför TV:n. Gör inte det utan uppsök nya miljöer då och då.

Det kan vara en spa-helg, en natt på ett hotell där ni sover över eller en weekend i en annan stad. Det behöver inte heller vara dyrt eller avancerat – det viktiga är att ni är med varandra och uppskattar varandras närhet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like