Shopping

Hitta den perfekta julklappen

BY
single-image

När man sitter runt om den fina julgranen på julafton och öppnar julklapparna är det mysigt att berätta historier om när barnen var små, eller om hur mamma och pappa träffades. Det är riktigt smidigt att köpa julklappar genom att besöka den lokala bokhandeln eller köpa ett presentkort i någon annan butik. Mottagaren blir säkert glad, och det är något han eller hon garanterat kan använda. Ett presentkort ses dock ibland som en lite opersonlig och enkel gåva, precis som ett kuvert med pengar. Det är en bra present, men ibland vill man hellre ge något som berättar en fin historia eller får en att tänka tillbaka på ett trevligt minne. En personlig gåva kan lätt få igång snacket under de mysiga dagarna omkring julafton. Framöver kommer den personliga gåvan sedan att påminna mottagaren om dig och de trevliga samtalen som den förknippas med.

 

Den hållbara gåvan

Om du eller mottagaren är intresserade av hållbarhet är det perfekt med en hållbar gåva. Det finns många olika hållbara alternativ till saker man använder i vardagen. Man kan till exempel leta efter produkter som gör vardagen mer hållbar. En drickflaska av stål minskar behovet av engångsvattenflaskor av plast, och de finns i många olika storlekar, snygga färger och designer. Du kan också söka efter produkter som är tillverkade av hållbara material, som naturmaterial som är framställda på ett hållbart sätt. Hos byRavn används vegetabiliskt garvat skinn från nordiska köttraser. Lädret används sedan till olika accessoarer, bl.a. bälten, nyckelringar och korthållare, som du kan se här. Väljer du att gå den hållbara vägen kan du också slå in gåvan i återvunnet omslagspapper, eller lägga den i en presentpåse som kan användas om och om igen.

 

Den personliga gåvan

Om du vill ge bort en personlig julklapp till honom eller henne kan du hämta presntinspiration i byRavns stora sortiment. Där finns det stora möjligheter att hitta bra julklappstips till honom eller henne. De tillverkar ett stort antal fina accessoarer, och du har även möjlighet att få tryckt personliga texter på dem. Även om de inte sthärår med på önskelistan så är det en present som vem som helst blir glad för, eftersom den tillverkas speciellt åt mottagaren. Är du på jakt efter årets julklapp till dina anställda kanske de känner sig extra uppskattade med en personlig accessoar. Hos byRavn tillverkar de företagsjulklappar som t.ex. en nyckelring eller en nyckelhållare med personligt tryck.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like