Shopping

Shoppa fina nappar med namn på

single-image

Om du har barn som använder napp, så kan det vara idé att satsa på sådana som har barnets namn på sig. Du kan till exempel hitta en Esska napp med namn på att köpa. Om barnet går på dagis och har med nappen, så är det större chans att nappen inte ges till ett av de andra barnen. Om de nu inte råkar heta samma vill säga.

Du kan även hitta BIBS nappar med namn online. Det kan vara smart att passa på att köpa flera, så att du har i reserv. Sedan håller inte nappar hur länge som helst.

Många fördelar med napp till bebisar

Oavsett om du köper Esska napp med namn eller BIBS nappar med namn eller nappar helt utan namn, så har de flera fördelar. Det är en bra tröst samt att barnet kan bli lugnare av att ha något att suga på. Nyfödda barn föds med en stark sugreflex, just på grund av att den ammas och ska klara av att göra det. sugreflexen minskar med tiden, men många barn finner en tröst i att kunna suga på en napp. Bland annat då de ska sova eller är ledsna.

Nackdelar med napp

Även om det finns fördelar med napp, så finns det en del nackdelar med. Som med så mycket annat. En nackdel är att det kan vara svårt för barnet att sluta med napp när den kommit upp i ålder. Det är att föredra att de slutar då de är 3-4 år, annars kan tänderna påverkas.

Andra nackdelar är att ditt barn kan vara svårt att trösta om nappen glömts hemma eller tappats. Eller att barnet inte kan somna om på natten om den vaknar och nappen åkt ur.

Köp nappar online

Du som vill hitta Esska napp med namn eller BIBS nappar med namn, du kan köpa dem online hos Namnnappar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like