Shopping

Skapa minnen på väggen från semester

single-image

Vi svenskar älskar att åka på semester. Även om det bara är en vecka under sommaren som vi kommer iväg med familjen – bort från stress och vardag. Men det många missar är att låta känslan från semestern leva kvar – även efter semestern är över. Därför ger vi dig här några snabba tips om hur du kan få känslan att leva kvar längre.

Ta porträtt under semestern

Det första tipset som du alltid bör göra under en semester är att ta foton i form av porträtt. Över dig själv, över din familj och på enskilda personer. Porträtt är perfekta då de fångar en person på en viss plats. När du sedan tittar på bilderna i framtiden är det roligt att se hur du eller ni såg ut vid den tidpunkten i livet.

På semestern är man lycklig och avslappnad – i sitt bästa jag. Leta efter en vacker och beskrivande bakgrund där du tar porträttet. Därmed kopplas person och plats ihop med varandra.

Låt inte fotot samla damm

Gör något av porträttet när du kommer hem – låt det inte ligga och samla damm. Gör ett fotoalbum, sätt in det i en ram eller ännu bättre: gör en canvastavla av fotot. Det behöver inte vara stort, spektakulärt eller hänga på väggen för evigt. Ett fint minne som hänger på väggen under ett år går alldeles utmärkt.

Många gör felet att de tänker att en tavla på väggen varar för evigt. Så behöver det egentligen inte vara. Det finns inget som säger att en tavla kan bytas ut en gång per år eller ännu oftare.

Om du inte lyckas ta en bra bild…

Är du ingen fotograf och tycker det är svårt att ta en bra bild? Eller glömde du helt enkelt av det? Då är ett alternativ att köpa en canvastavla på plats i någon butik eller på internet vid hemkomsten. Med det stora utbudet som finns kommer du garanterat hitta Canvastavlor med ett foto, målning eller motiv med något som du kan förknippa med semestern.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like