Shopping

Stig upp i stil

BY
single-image

Det är väl inte alltid som vi vaknar på vår bästa sida, och värre blir det med åren. Minsta störning kan leda till att nattsömnen blir dålig. Det är svårt att sova bra när det är mycket på jobbet eller när dygnsrytmen har rubbats lite.

Kaffe och smörgås

Därför är det för många av oss mycket viktigt att vi får en bra start på dagen när den väl kommer. Denna bra start inkluderar för många av oss en smörgås, en kopp kaffe, en morgontidning eller morgon-TV – online eller inte, samt i övrigt absolut tystnad.

Det är under tiden i denna miljö som vi sakta men säkert får fart på kroppen och det är därefter som humöret blir bättre och bättre så att vi blir redo att ta tag i vår dag.

Kläder på morgonen

Det är lätt att glömma bort kläderna när man beskriver sin morgon. Många personer tar på sig första bästa plagg medan andra klär sig helt och hållet för kontoret redan innan frukost men har du lite tid på dig kanske du vill ha det på ett annat sätt. Du kanske vill ha på dig något som är mitt emellan nattplaggen och jobbkläderna. Då kan du med fördel kika på kimonoer från Georg Jensen Damask. En kimono är ett perfekt plagg att bära under den transformation som äger rum mellan sängen och till dess att man lämnar hemmet för jobbet.

Vakna rätt en väg till framgång

Oavsett vad du ger dig in på så är det viktigt att du vaknar rätt på morgonen. Att uppstigandeprocessen går bra kommer att påverka hela din dag så det är viktigt att det blir rätt. Om du kommer igång bra på morgonen och känner att du uppnår harmoni kommer det att följa dig dagen igenom och det är viktigt för att du ska lyckas och må bra.                                                                           

 

You may also like