Till henne

Årets vackraste presenter

single-image

Studentfest, födelsedag, julafton… Det finns oändligt många högtider som även innebär att man bör köpa en present. Att hitta den perfekta gåvan är alltid lika svårt och många av oss tror att vi kan hitta en present genom att springa omkring i butiker kvällen innan – något som aldrig slutar som man önskat. Därför har vi sammanställt en lista på våra bästa tips på julklappar och födelsedagspresenter åt din syster, bästa vän eller kanske din mormor, som gillar stilrena föremål och design.

Köksprodukter och maskiner

Även personer som verkar ha allt är ofta i behov av någon köksprodukt. Det finns många köksmaskiner med en cool färg eller design, som kan piffa upp varje kök. En högkvalitativ blender eller en italiensk espressokokare gör vardagen lite lyxigare. Eller varför inte köpa en häftig brödrost eller matberedare i retrostil och en annorlunda färg, som turkos eller rosa. Detta är en perfekt present för dem som gillar lite annorlunda design. Om personen som ska få presenten gillar att laga mat kan du även ge ett set med ordentliga kockknivar, en vacker lergryta eller en paellapanna.

Produkter till badrummet

Vackra föremål som gör badrummet lite lyxigare är en annan utmärkt present som garanterat kommer till användning. Broderade handdukar, en vacker väldoftande tvål och matchande doftljus är en utmärkt present. Du kan även plocka ihop en korg med många olika mindre föremål och inkludera ett naturvänligt schampoo och en duschkräm. Tänk på att kolla inredningen hos personen som ska få presenten och välj föremål i en matchande färg.

Växter

En present i form av en vacker blomma eller krukväxt kan aldrig bli fel. Växter rengör luften och gör hemmet mer hemtrevligt. Väl bland växter som trivs inomhus eller utomhus om din vän har en balkong eller trädgård. För större trädgårdar är även ett litet träd eller en buske en härlig och personlig gåva.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like