Till henne

Få en mer hållbar vardag med en professionell nanny & barnvakt 

BY
single-image

Att ta professionell hjälp är det allt fler föräldrar som gör när de behöver någon som kan passa deras barn. Detta har barnpassningsorganisationen NannyPoppins märkt av. Det varierar stort i vad familjerna behöver hjälp med och hur ofta, men oavsett vad det gäller så kan organisationen hjälpa till. Med en personlig nanny kan man skapa en mer hållbar vardag för sin familj. 

Nanny finns för olika tider och tillfällen 

Det spelar inte någon roll när under dygnet det är man behöver hjälp av en barnvakt. En nanny kan man få hjälp av under dagtid och kvällar likväl för nätter och helger. Organisationen ser nämligen till att välja ut en som kan möta just varje familjs behov. 

 

Vet man med sig att man kan behöva mer hjälp av en nanny under veckorna så kan man välja att utgå från ett upplägg. T.ex finns hämtning och lämning från och till skolan, eller en barnvakt för heltid eller deltid. Man kanske inte behöver hjälp lika ofta och vet inte alltid långt i förväg när man skulle behöva hjälp, då kan man ha ett upplägg för sporadiska eller övriga tillfällen. 

Bättre pris med hjälp av RUT-avdraget för barnvakt

Varje förälder har möjlighet att få skatteavdrag när man vill ha professionell barnpassning.  Man kan få upp till 50 000 kr per förälder per år, vilket ökar till 75 000 kr efter årsskiftet. Man behöver inte göra något för att det ska gälla, utan det löser de på huvudkontoret på företaget åt er. 

 

Det går alltid att få ett gratis prisförslag för en barnflicka. Du tar då kontakt med företaget och berättar för dom vad det är du vill ha hjälp med, hur ofta med mera. Då kommer barnpassningsspecialisten komma med ett förslag på upplägg som kan passa och vad det kostar. 

Alltid utbildad och bakgrundskontrollerad nanny

Organisationen får upp till 10 000 sökningar per år men det är inte alla som väljs ut att bli en nanny. För de som går vidare i rekryteringsprocessen görs det en noggrann bakgrundskontroll där man kollar belastningsregistret. De får ta certifieringar och gå utbildningar i HLR för barn och får lära sig om hur man undviker olyckor. 

 

Oavsett vem det är man får som hjälp av så kan man vara trygg i att han eller hon är både trygg och säker. Man får alltid en personligt utvalda nanny, det vill säga en person som möter ens behov och som kommer passa in hos er familj. Man har alltid samma barnvakt för varje barnpassningstillfälle. 

Gör en prova-på-träff mer er utvalda barnvakt

Innan man kommer igång med sin nanny är det alltid en bra idé att boka in ett prova-på-möte. Det ger hela familjen och er barnflicka en chans att lära känna varandra, prata om vad man har för förväntningar och se till att personkemin känns rätt. Skulle den inte göra det kan man alltid be om att organisationen väljer ut en annan nanny. Men majoriteten är jättenöjda vid första träffen.  

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like