Till henne

Hur får jag starkt hår?

single-image

Starkt hår här något man måste jobba för. I sällsynta fall händer det att håret är naturligt starkt men oftast behöver det lite hjälp för att bli så starkt som möjligt. Det finns några saker som du kan göra för att uppnå det här resultatet om det är det du letar efter.

Vitaminer för håret

Vitaminer är superbra för att stärka håret. Ett vanligt problem är att håret går av på mitten lätt om det fastnar i något eller till och med bara sådär om det är riktigt ömtåligt. Då kan det vara ett av två saker eller till och med både och. Det kan vara så att du saknar vitaminer i kroppen som hjälper håret att bli starkt, då kan det hjälpa med både hårvitaminer och kanske till och med extra kosttillskott av just den eller de vitaminerna som du saknar. Det kan också bero på att det är texturen som ditt hår har oavsett vad du gör, även i detta fall kan hårvitaminer hjälpa då de kan stärka håret oavsett, men det finns en liten chans att det då inte funkar. Det vanligaste problemet brukar vara den första som alltså går att lösa med extra vitaminer.

Hårvård

Sedan är det viktigt att du tar hand om ditt hår ordentligt. Borsta det ofta, tvätta det en till tre gånger i veckan, använd produkter som är bra för håret och som inte innehåller ingredienser som är dåliga för håret. Det är bra att göra lite research på detta för att hitta något som passar just dig. Om du är någon som gärna använder locktång och plattång kan det också underlätta för håret att antingen sluta med detta eller att använda produkter som skyddar håret om man verkligen inte vill sluta. Det är viktigt att ditt hår är starkt och hälsosamt, ta hand om det du har.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like