Till honom

Börja paddla SUP tillsammans

single-image

Funderar du på att ge din make eller pojkvän en bra present? Varför inte satsa på att ge honom en sup bräda? Samt köpa en själv. Då kan ni börja att paddla tillsammans. Det är en kul hobby och sport. Du kan hitta bra erbjudande på sup bräda här. SUP står för stand up paddle. Det är en kombination av surfing och paddling kan man säga. Det man gör, det är att stå upp på en paddelbräda, eller paddleboard som det även heter. Sedan tar man sig fram med hjälp av en stor paddel. Det är riktigt kul att göra och inte så svårt heller.

Kul aktivitet för alla åldrar

Om du inte testat att paddla SUP innan, så kanske du tänker att det är svårt. Men det är inte det. Det är faktiskt en av de mer enkla vattensporterna som finns. Att paddla med en sup bräda passar alla åldrar. Dessutom finns det många olika sorters sup brädor att välja mellan. En del är anpassade för höga vågor, andra för att vara mer som en flytbräda. Sedan finns det även uppblåsbara varianter så väl som fasta modeller. En sup bräda är näst intill omöjlig att välta. Trillar du av den, så är det bara att hoppa upp på den igen. Oftast har man en lina mellan bräda och fot, så att brädan inte driver i väg om du faller i vattnet.

Bra tillbehör

Om du satsar på att ge din man eller pojkvän en sup bräda, så funderar du kanske på vad man mer kan behöva. Vad ska man ha på sig till exempel? Under sommaren och vackert väder så duger det bra med badkläder. Annars finns det även olika sorters våtdräkter som kan vara ett bra alternativ. Det hjälper extra mycket då det är kyligt i vattnet. Mycket mer än paddelbräda, lina, paddel och badkläder behövs alltså inte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like