Till honom

Den perfekta presenten till honom

single-image

Fyller mannen i ditt liv år och du är ute efter en present han kommer att älska? Självklart älskar de flesta män teknikprylar. Men gör det enkelt för dig själv och satsa på komfort istället.

En man som tränar behöver kläder som är utformade för träning. Och det gäller inte endast t-shirt och byxor utan också andra träningsplagg.

Här ger vi några tips på saker att tänka på när du väljer träningskläder.

Komfort på alla håll och kanter

Inför träning packar vi alla t-shirt, byxor och träningsskor. Kanske till och med strumpor utformade för träning som andas bättre än vanliga strumpor.

Men hur är det med underkläder? Använder du dina vanliga underkläder då du tränar? Det borde du verkligen ändra på. Med ett par träningskalsonger kan du uppleva komfort på en helt ny nivå vilket gör träningen både skönare, enklare och mer bevkäm.

Material som andas

Då du tränar svettas du självklart – vissa mer andra mindre. Men någon form av svettning hör till träning.

Träningskläder är utformade för att andas, så även träningskalsonger. Att du blir helt svettig i dina privata områden då du tränar är inte bra för huden. Det kan leda till hudirritationer och även svamp om du har otur. Satsa därför på ett par träningskalsonger av kvalitet!

Sömlös design

När du letar efter ett par bra träningskalsonger ska du vara noga med att leta efter en sömlös design. Eftersom sömmar kan leda till obekväma skav är det bättre med sömlösa träningskalsonger.

Du slipper då känna dig obekväm under vissa träningsmoment som kan leda till att kalsongerna skaver och irriterar huden.

För all slags träning

Oavsett om du föredrar att gå till gymmet, springa, åka skidor, spela fotboll eller något annat passar ett par träningskalsonger alldeles utmärkt. Eftersom fukten leds bort istället för att stängas in kan du känna dig bekväm i alla situationer. Och det skulle inte förvåna om du börjar använda träningskalsonger även till vardags!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like