Uncategorized

De bästa upplevelsepresenterna

single-image

Fyller din en familjemedlem eller bästa vän år eller vill du överraska din älskling på bröllopsdagen med något alldeles speciellt? För personer som redan har allt är en upplevelsepresent den perfekta gåvan. Det finns mängder av olika sorters aktiviteter som man kan köpa presentkort till, annars kan man även själv arrangera en utflykt med olika aktiviteter. Du kan anpassa presenten enligt din budget, en prisvänlig middag i ditt sällskap kan vara lika uppskattat som en dyr helikoptertur.

En spahelg

En spahelg är en klassiker, som alltid är lika skön och avslappnande. Välj mellan en dag på ert lokala spa eller spendera en hel helg i ett spahotell på en annan ort. Skäm bort er med massage, bad och bastu och avsluta kvällen med en lyxig middag eller mys på hotellrummet.

Ballongflygning

Gillar ni höga höjder och vackra utsikter? Överraska din älskling med en spännande tur i en varmluftsballong. En flygtur passar bäst i milt sommarväder så att ni kan njuta av det varma vädret. Ta med en picknick-korg med lite gott tilltugg.

Fallskärmshopp

Om din vän eller käresta gillar adrenalinkickar kan du köpa ett presentkort till fallskärmshoppning eller bungyjump. Detta är en alldeles unik upplevelse som hen inte kommer att glömma i första hand. Denna present uppskattas mest om du själv hänger med och hoppar, så att ni kan dela den spännande upplevelsen.

Danskurs

Har du och din partner drömt om att lära er pardans. Anmäl er till en salsakurs och paketera in presentkortet med ett par skinande dansskor. Att dansa loss tillsammans kanske blir en gemensam hobby som förstärker ert förhållande.

Om du vill ge bort en riktigt häftig upplevelse som överskrider din budget kan du ta ett billigt lån som du kan återbetala i efterhand. Se här för mer information om hur du tar ett privat lån.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like