Uncategorized

En god natts sömn är viktigare än många tror

single-image

Att bo tillsammans med någon eller att dela en säng med en partner kan också påverka sömnen negativt. Det många inte tänker på är att ens partner ofta har andra sovmönster och sover annorlunda under natten. Enligt en studie gjord i USA hade 76 % av gifta par haft förekomst av sömnlöshet under senaste året. En stor del av dessa kunde kopplas till att partnern hade andra sovmönster.

Köp en säng som du tycker om

Det allra första du bör tänka på när du köper en ny säng är komforten. Om inte sängen är bekväm kommer du inte gilla att sova i den överhuvudtaget. Se därför till att alltid sitta och ligga en stund på sängen för att känna av hur komforten är. Några frågor du kan ställa dig här är: hur känns den att ligga i, är den för mjuk eller för hård? Är den tillräckligt mjuk för att vara bekväm men ändå tillräckligt fast för att ge stöd åt kroppen? Om du inte kan hitta en bekväm position oavsett hur du ligger har du förmodligen fel madrass i sängen. Rätt säng eller rätt madrass kommer inte att bota sömnlöshet men det kan vara en viktig faktor till att du ska sova djupare och längre om nätterna.

I behov av copywriting för att nå en bredare publik?

Är du eller ditt företag i behov av copywriting? Det finns hundratals om inte tusentals duktiga copywriters där ute som du kan anställa till ditt företag. De flesta av dem kan göra ett helt godkänt jobb och skriva gott om ditt företag eller ditt märke. Men du borde inte nöja dig med någon som är “ganska bra” utan istället anställa en copywriter i världsklass som är extremt duktig på det han eller hon gör. Se därför till att anställa en copywriter (eller ett företag som erbjuder content) med erfarenhet, inte bara inom copywriting i allmänhet utan även av den bransch du är verksam i.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like