Uncategorized

Hitta bästa personvågen

single-image

En personvåg är något de allra flesta har hemma i sitt badrum. Är det så att du inte har en personvåg än, men vill köpa en? Då finns det en del saker att fundera över. Bland annat bör du fundera på om du ska satsa på en personvåg som bara talar om vad du väger, eller om det ska vara en våg med lite mer avancerade funktioner som kan visa saker som hur mycket fett kroppen består av eller hur mycket av din kropp som är muskler eller vatten.

Därtill så finns ju dessa vågar även i olika utformningar, olika utseende, färger med mera.

Hitta rätt typ av personvåg

Generellt så finns det två huvudsakliga typer av personvågar. Det är de analoga vågarna och det är de digitala. De analoga vågarna är ofta billiga, men kan vara svåra att läsa av. De visar inte heller gram, utan bara hela kilon. Dock är fördelen att de inte behöver batterier. En digital våg behöver batterier, men kan visa exakt värde. Många av dem går även att koppla samman med en app. Det så att du kan se ut vikten utvecklats under tid samt att du även kan få andra mätvärden så som kroppsfett eller BMI.

Kolla även vad det är för maxvikt på den personvåg du funderar på att köpa. Så fundera på vem som ska använda den och hur mycket på ett ungefär den tyngsta användaren väger. En annan sak att kolla på, det är så klart kvaliteten på vågen. Många av de som är billiga, de är inte så noggranna, samt att de kan visa fel på både vikt och andra kroppsvärden. Det kan därmed vara värt att köpa en lite dyrare våg, så att du får rätt siffror.

Designen på din personvåg, den kan spela roll. Du kanske vill matcha den med övriga färger i badrummet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like