Uncategorized

Inred med textilier för perfekt harmoni

BY
single-image

Gardiner är det perfekta valet när du vill skapa en rofylld och elegant atmosfär i ditt hem.

Skapa en personlig känsla

Ett hem ska vara den plats där du finner ro, där du kopplar av och tankar ny energi. Addera mjuka textilier och du kommer att upptäcka att hemmet blir mycket mer ombonat och mysigt. Visst vore det perfekt med högkvalitativa och måttanpassade gardiner? Få mer information här. Om du tar hjälp av proffsen säkerställer du att allt blir helt rätt från början.
Gardiner som sveper från tak till golv mjukar effektivt upp ett rum och ger en härlig effekt. Tänk att gardiner är så oändligt mycket mer än enbart dekoration. De visar din personlighet och din stil. De har, självklart, även funktionella sidor. Gardiner ger, som tidigare nämnts, en ombonad och hemtrevlig känsla samtidigt som de ger insynsskydd samt dämpar ljud.

Vision av högt i tak eller hotellkänsla?

Om du vill skapa en känsla av att rummet har högre i tak än vad det faktiskt har, är ett tips att låta gardinerna hänga så nära taket det bara går. Söker du den där ombonade och lite lyxiga hotellkänslan? Ja, då väljer du lämpligen två lager med gardiner, varav det ena lagret är av tjockare material än det andra. Det ger en härlig och överdådig känsla att låta gardinerna hänga ner över golvet. Ett annat litet tips är att inte snåla på tyget. Om du väljer att ha minst dubbelt så mycket tyg som fönstret är brett, får du ett snyggt fall på dina gardiner. Ja, det här och mycket annat hjälper din leverantör dig mer än gärna med! Tillsammans går ni igenom hur du vill ha dina gardiner allt efter din smak och dina behov. De ser till att allt blir perfekt utfört genom hela processen – ända tills att dina nya svepande gardiner pryder ditt hem!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like