Uncategorized

Skapa en bjudning han sent glömmer

BY
single-image

Se till at det känns lite exklusivt med den här bjudningen. Det finns ingen anledning att bjuda alla du känner. Bestäm dig för ett antal gäster som känns passande. Till föräldrarnas 40 års bröllopsdag är ett femtiotal gäster passande, men till en middagsbjudning som denna, räcker det med ett tiotal välvalda gäster. Bjud människor från olika delar av ert liv. Vem säger att inte hans nya kollega trivs med en av dina gamla skolkamrater? Fundera på dina gästers olika personligheter när du sätter ihop bordsplaceringen. Den bästa bjudningen inkluderar både introverta och extroverta, pratglada och goda lyssnare samt förstås alla åldrar.

Maten

Det är inget party utan god mat, så glöm inte att tänka på menyn. Beställ färdiglagat om inte du känner dig bekväm i köket.

Underhållningen

Utan musik kan en bjudning kännas som ett möte istället. Det vill du inte. Se till att du har en festlig och omväxlande spellista att ta till. Den får gärna vara flera timmar lång, utan att samma låt upprepas. En väl sammansatt lista passar till bjudningens olika moment. Lugnare under middagen och mera livligt framåt småtimmarna. Du kan förstås koppla in spotify, men du kan också välja att boka en moderator om inte du vill stå för hela underhållningen själv. Många artister erbjuder både föreläsningar och mera personlig moderering. Det kan vara värt vartenda öre om du får tag på rätt talang till detta.

Spel och lekar är alltid bra. Helt basalt så vill du få alla att göra något ihop, som skapar en bra stämning och får dem att slappna av och roa sig. Det behöver inte vara blodigt allvar, men ett litet element av tävling kommer att bidra till stämningen. Trivia och charader är klassiker som man alltid kan ta till. Vill du ha något mera modernt finns det flera sällskapslekar som appar i telefonen.

 

 

You may also like