Uncategorized

Trevliga resmål du bör besöka minst en gång i livet

single-image

Funderar du på var nästa resa ska gå? Att resa är för många den ultimata semestern och det finns ju många trevliga paketresor så väl som det går att köpa flyg och boende separat. För att inte tala om att det finns väldigt många resmål att välja mellan. Du som vill ha bra tips för nästa resa, fortsätt läsa! Vi listar ett gäng med resmål som är ett måste att besöka, minst en gång i livet!

Edinburgh, Skottland

Ett resmål du verkligen inte kommer att ångra, det är att åka till Skottland. Se dig runt om i Edinburgh, som är landets huvudstad. Här finns det en hel del sevärdheter samt att det är en bra utgångspunkt för andra saker att se runt om i landet. Om du även vill se högländerna, ta tåget till Inverness. Det tar cirka 4 timmar.

Rom, Italien

Rom är en klassiker, men så sevärd. Det är Italiens huvudstad och här hittar du flera tusen års historia på en och samma plats. Dessutom en mängd sevärdheter så som Colosseum, Palatinen, Pantheon, den spanska trappan med mera.

Egypten

Egypten är ett mytomspunnet land och här finns det ju en hel del historia samt sevärdheter. Missa inte att ta en tur på Nilen, besök Kungarna dal, Luxor, Abu Simbel, Deir el-Bahri, Kairo samt kolla in alla pyramider.

Nepal

Ett ställe du bara måste se, en gång i ditt liv, det är Nepal. Här är det en helt otrolig natur, med berg, skogar och floder. Det är även gott om många olika sorters djur, som lever vilt här.

Boka en paketresa

För att få uppleva det resmål du vill se, så kan det vara bra att kolla om det finns paketresor till just det land du har i sikte. Vissa ställen är det enklare att boka paketresa än att boka separat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like