Mode

Aeron är en tidlös kontorsstol

single-image

Aeron stolen är tillverkad till att passa nästan alla kroppsstorlekar, vilket också var avsikten när stolen först lanserades på marknaden under 90-talet. Stolen finns därför i tre olika storlekar för att kunna passa en större målgrupp. Har du inte testat en aeron stol har du något att se fram emot. Vi berättar mer om denna tidlösa klassiker och hur du väljer rätt aeron stol.

Välj rätt stol utifrån din längd och vikt

Den väsentliga skillnaden på de tre aeron kontorsstolarna är storleken på sitsen och ryggen. När du ska välja en aeron kontorsstol från Herman Miller är därför din vikt och längd de två värden som du ska utgå ifrån. Herman Millers aeron är förknippade med högklassig ergonomi och stilren design.

Det breda ryggstödet är utrustat med ett fast svankstöd där ryggplattan rör sig något för att anpassa sig efter din ryggkurva. Svankstödet låter dig sitta med hög komfort under hela arbetsdagen utan att bli trött i ryggen. Aeron kommer med en följsam synkrongunga som går att låsa i en upprätt position. Synkrongungan gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höfterna och stimulerar blodcirkulation. Detta gör att blodflödet till benen är konstant hela dagen, vilket minskar risken för svullnad och trötthetskänsla i ben och fötter. Kontorsstolen är utrustad med bekväma armstöd i vinyl som går att höja och sänka, samt vrida i sidled så att de passar dig. Se till att armstöden alltid är i höjd med bordsskivan för optimal avlastning av både armar och axlar. Både sits och rygg är klädda i en patenterade väv som fördelar kroppsvikten. Väven är uppdelad i åtta zoner med olika fasthet där zonerna in mot mitten är väldigt följsamma för att omsluta kroppen på ett behagligt sätt. Tyget låter även luften cirkulera genom materialet vilket håller dig sval under varma dagar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like