Mode

Smart satsa på en body shaper

single-image

Om du vill se extra smal eller slimmad ut under fina plagg så kan det vara smart att satsa på en body shaper. Dessa kommer i olika former och modeller. Det finns till exempelvis shape linne så väl som bh-linne. Det vanligaste inom shaper plagg är att bära en hel body. Den kan hjälpa till att forma överkroppen på ett bra sätt. En body shaper påminner om en baddräkt eller body i utseende och det finns de som har utan bh och de som har en inbyggd bh. De modeller utan bh gör att du då kan vända ett bh-linne eller din vanliga bh.

Vad gör en body shaper?

Man hör nästan på namnet vad en body shaper gör. Den formar kroppen. Det finns idag flera olika sorters shaping-plagg och de alla har samma syfte. Det att forma och strama åt kroppen. Med en body shaper kan du få din överkropp att se smalare ut. Den kan även platta ut magen samt ta bort de där så kallade kärlekshandtagen. Den kan bäras under i stort sett vilket plagg du vill särskilt om du vill ha en stramare figur. Snyggast gör den sig då du bär tajta plagg.

Tips kring body shaper

Om du ska köpa dig en body shaper, kolla om det är en modell med eller utan bh och om du behöver ha ett separat bh-linne. När det gäller storlek är det bara att utgå från vad du brukar ha. Det är inte idé att välja en mindre storlek, för det får dig inte att se smalare ut, utan snarare tvärtom. Tänk även på att det idag finns många olika så kallade shapewear, som alla passar olika syften. Det finns bland annat shapewear-cykelbyxor och shapetrosor med hög midja. De kan då hjälpa till med att forma den nedre delen av din kropp på olika sätt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like