Shopping

Köp dig en bra foam roller

single-image

Är du ofta öm i kroppen eller känner dig stressad? Då ska du satsa på att köpa dig en foam roller. Den kallas även för skumrulle. Det är helt enkelt just en rulle i skum. Genom att använda dig av en bra foam roller så kan du på enkelt sätt lindra din ömma kropp samt även bli av med stress. En foam roller passar dig oavsett om du tränar mycket eller bara vill ha den för att göra avslappnande övningar med.

En foam roller går att göra olika sorters övningar med så väl som den går att kombinera med andra metoder. Då bland annat massage, akupunktur eller varm- och kallterapi.

Vad är en foam roller

Foam roller översätts med skumrulle och det är ju just vad den är. Den har oftast formen av en rulle och är tillverkad i ett skummaterial. Du kan idag hitta många olika varianter av den så väl som den kommer i olika storlekar, har olika fasthet, olika färger och så vidare.

En foam roller är bra om det är så att du har många muskelknutor som du behöver frigöra på egen hand. Du kan alltså ge dig själv en bra djupvävnadsmassage med en skumrulle! Den kan även hjälpa till att lindra inflammationer. Sedan fungerar den även väl för att få en ökad flexibilitet i kroppen.

Hitta en foam roller som passar dig

Som sagt så gå det idag att hitta en mängd olika varianter av en foamroller. Det finns mjuka rullar, som är bra att börja med om du är ovan eller om det är så att du är mycket känslig. En annan rulle är den som är fast, med högre densitet som ger mer tryck på kroppen.

En variant av foam roller är den som kallas strukturerad foam rolleer och den har ofta olika former, åsar, knoppar med mera, som kan riktas mot olika muskler

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like