Shopping

MC-kläder och MC-utrustning online

single-image

Är du på jakt efter ny MC-utrustning? Att skydda sig är en självklarhet men även att kläderna och utrustningen ska passa din körstil, motorcykeln och att de har en bra passform. Vi berättar om hur du finner MC-varor till högsta kvalitét.

En fråga om säkerhet

Att köpa MC-varor handlar i första hand om att investera i din säkerhet. Det vet MCvaror.se. Det handlar om MC-kläder och annan MC-utrustning såsom hjälmar, skydd och skinnkläder. De skinnkläder som säljs håller mycket bra kvalitet och det görs ett noga urval innan en produkt tas in i sortimentet. Detta ger ett hållbart mode. Du hittar dessutom flera andra produkter som skinnförkläden, handskar och mc-hjälmar med mera. 

MC-kläder

Klädernas viktigaste funktion är att fungera som skyddskläder vid en krock eller ett fall. Naturligtvis ska de dessutom vara bekväma och inte begränsa din rörlighet. En stor del av hemligheten bakom bra motorcykelkläder som skyddar ordentligt är valet av material. Ett viktigt material är kevlar, ett av de starkaste och tåligaste vävda materialen som finns. Det finns även cordura och 4 Season, som även de är kända för sin enorma slittålighet.

Snygga och säkra MC-kläder

Ett bra grundplagg är allväderskläder. Dessa är bra MC-kläder för året runt cykling. Både allvädersbyxor och allvädersjackor står emot bra mot lätt regn. Naturligtvis finns det moderiktiga fullkevlar-bomberjackor för motorcykelkörning under vår, sommar och höst. Även kevlar-hoodie både till herr och dam. Letar du efter skjortor så rekommenderas kevlar-skjortor där det sitter kevlartyg i hela skjortan. För MC-byxor är det viktigt med höft- och knäskydd. Gärna flyttbara med kardborreficka för perfekt passform. En bra MC-jacka är ett måste för dig som kör MC eller åker med som passagerare. Det är viktigt att den ger rätt skydd och lika viktigt att den är rörlig tack vara bra material och passform. Glöm inte heller rätt MC-handskar, både för varma soldagar likväl som kyliga höstdagar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like