Shopping

Moccamaster – tillbehör och reservdelar

BY
single-image

I över 50 år har Moccamaster producerat kaffebryggare på sin fabrik i Nederländerna, där varenda maskin är handgjord och testad individuellt innan den skickas ut i världen. Materialen är dessutom både återvinningsbara och nedbrytbara. Moccamaster gör kvalitetskaffe varje dag, år efter år. Dock händer det att olyckan är framme och du behöver reservdelar moccamaster. Vi berättar hur du gör och vad som finns.

Vilken modell?

Kanske har kaffekannan till din Moccamaster gått sönder? Eller så är det någon annan reservdel du behöver byta ut? Känn dig bara lugn, det finns reservdelar och tillbehör till din Moccamaster. I ett första steg måste du ta reda på vilken modell du har. Moccamaster finns i flera olika varianter och modeller. Du kan till exempel ha en kaffebryggare med automatiskt droppstopp eller manuellt droppstopp. Även om du har en Moccamaster av äldre modell finns det oftast reservdelar. Ta reda på modell innan du söker efter reservdelar.

Reservdelar

Din Moccamaster är gjord för maximal hållbarhet. Oavsett vilken modell du har av Moccamaster så kan du känna dig trygg med ditt val. Skulle exempelvis kannan spricka, filterhållaren gå sönder eller något lock gå sönder så kan du finna reservdelar till din Moccamaster. Urvalet av reservdelar är väldigt omfattande så surfa in och botanisera. Om du byter ut den defekta delen istället för att köpa en ny kaffebryggare sparar du både pengar och miljön. Finner du inte den reservdel du söker kan du alltid erhålla personlig service som gör allt för att bistå dig.

Avkalkning

För att din Moccamaster ska hålla länge är rengöring en bra idé att göra med jämna mellanrum. Det finns bara fördelar med att regelbundet rengöra och avkalka din Moccamaster-bryggare. Du får alltid ett gott kaffe som håller perfekt temperatur, bryggarens ljudnivå blir lägre och den håller längre.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like