Till henne

Kvinna och singel –

single-image

Njut av att själv få styra över vardagen, planera precis som du vill utan att rådfråga. Mer tid ges till att lägga fokus på karriär och välmående. Studier har visat att singlar är mer självständiga och vågar ta för sig mer av livet.

Njutbara fördelar med singellivet

Passa på att gå på fest på en tisdag, kom hem hur sent du vill, ät vad du vill! Varför inte börja prenumerera på en matkasse för en person för att underlätta vardagen!

Människan är förundransvärt anpassningsbar. Många lever gärna i tvåsamhet och tror stenhårt på att livets med- och motgång ska delas på två. Vi lever i illusionen tills bubblan spricker och vi ensamma står kvar och undrar vad som egentligen hände.

Märkligt nog så känns det som att det krossade hjärtat aldrig ska läka.

Du känner dig förvirrad och hjälplös och vet nog inte riktigt hur du ska gå vidare på egen hand. Komfortzonen är krossad. Acceptera det, och du kommer känna dig starkare än nånsin! Du märker att du klarar dig bra på egen hand.

Du kommer ta kontakt med vänner du inte pratat med på länge och ha tid att vårda relationerna bättre nu. Antagligen så kommer du söka och prata med människor på ett annat sätt än tiden som par.

Diskussioner, tjafs, missförstånd. Även ifall du saknar kramarna när det är dags att sova, så se det från den ljusa sidan! Nu är det slut på sömnlösa nätter då det oroas över kvällens oense. Äntligen kan du sova gott!

Singellivets bonusar

Du pratar med vem du vill och du tar hem vem du vill. När du vill.

Du är fri att bestämma över din tid och dina livsval.

Du kan njuta av stunden oftare än nånsin. Beställ hem en matkasse för en person, fixa en mysig hemmakväll bara för dig, och njut!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like