Till henne

Parfym till henne

single-image

Att ge bort en parfym i present är kanske en av de mest personliga och även uppskattade gåvor. Utbudet är fantastiskt stor och omfattar allt från klassiker som Chanel 5 till nya varianter som passar både för damer och herrar.

Sortimentet är så brett, ingredienserna väldigt varierande och dofterna så otroligt olika vilket leder till att man kan ha svårt att välja en passande parfym. Ett gott råd är följa ett visst märke. Till exempel Davidoff, Clean parfym, Chanel eller Lancome. Ja, varianterna är många. Om en dam gillar ett visst varumärke så är chansen stor till att hon gillar en ny parfym från samma tillverkare.

Parfymen visar din personlighet

Det sägs att parfymen visar en del av ens personlighet. Är detta sant? Ja, det är det. Eldiga naturer föredrar starkare dofter som för tankarna till äventyr och passion. Är du en lugnare typ så passar du bättre i mer jordnära parfymer eller sådana som doftar färskt dagen genom. Nu är ju detta ingen grundregel. Människor är olika och deras preferenser är väldigt särskiljande. Det är mycket som spelar roll när en dam väljer sin doft och i vissa fall har det inget med personligheten att göra, något som för oss direkt in på nästa rubrik.

Olika säsonger- olika parfymer

Som sagt spelar ibland personligheten en roll vid val av parfym men sanningen är att det finns andra faktorer som damerna tar hänsyn till när de ska köpa sig en ny doft. En sådan faktor är säsongen under vilken parfymen ska bäras. Här finns det en tumregel som många väljer att följa. Vinterhalvåret bäddar för lite mustigare och starkare dofter, medans vår och sommar passar bra i färska mer neutrala sådana. Utbudet är enormt och det är lätt att hitta rätt säsongsparfym bara genom att söka på nätet. Det finns gott om recensioner och noggrant skrivna produktbeskrivningar som kan ge oss en hint om vilken doft som skulle passa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like