Till honom

Bra present till honom

single-image

Funderar du på att hitta en perfekt present till en man i ditt liv? Det finns ju en massa olika saker att ge, beroende på ålder. Dock finns det en bra sak, som brukar vara kul för killar i olika åldrar. Det är att köpa ett så kallat 3D pussel i trä från Robotime. Sådana kan du hitta hos Time For Machine. Att sätta samman 3D pussel är inte bara kul, det är även något som gör att personen i fråga kan fokusera sin uppmärksamhet på ett bra sätt och då låta hjärnan ta en paus från vardagliga saker.

Vad är 3D-träpussel?

Generellt är ett 3D-träpussel en tredimensionell modell som bildas av vissa trädelar. En stor egenskap hos 3D-träpussel är att göra delarna tätt sammankopplade utan att använda lim vid montering.

Det största nöjet med 3D-träpussel är att det är utmanande att bygga dem. Du får ett kit som innehåller alla delar av 3D-träpusslet. Det slutliga utseendet kan bara ses efter att du har slutfört monteringen. Monteringsprocessen är mycket utmanande. Dessutom är varje 3D-träpussel olika, och mycket svåra 3D-träpussel kräver ofta mer tid och ansträngning.

Robotime träpussel

Hos Time For Machine finns det två varianter av pussel från Robotime. Det är dels Robotime ROLIFE som är små söta dockhus i trä, dels Robotime ROKR byggsatser som är av en mängd olika saker. Bland det som går att bygga samman finns städer, filmprojektorer, robotar, tåg, djur, bilar och mycket mer. De är enkla att sätta samman, helt utan lim eller skruv.

Att montera ett 3D-träpussel är en utmärkt idé för den som vill ha skoj en stund samt för den som gillar att skapa. Det är därmed en bra present att ge bort till någon du tycker om, så väl som att köpa till sig själv så klart. Dessa 3D pussel blir till små konstverk sedan som går att ha hemma som en del av inredningen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like